„Њујорк Тајмс“: Пилотите на Боинг тренирале само со ајпад - А1он
Почетна Свет „Њујорк Тајмс“: Пилотите на Боинг тренирале само со ајпад
Свет

„Њујорк Тајмс“: Пилотите на Боинг тренирале само со ајпад

18/03/2019 - 21:21 562 прегледи
„Њујорк Тајмс“: Пилотите на Боинг тренирале само со ајпад