Николовски-Баздникин: Не постои застој при влез на македонските камиони во Руската федерација - А1он
Почетна Економија Николовски-Баздникин: Не постои застој при влез на македонските камиони во Руската федерација
Економија

Николовски-Баздникин: Не постои застој при влез на македонските камиони во Руската федерација

18/03/2019 - 14:29 91 прегледи
Николовски-Баздникин: Не постои застој при влез на македонските камиони во Руската федерација