Мас: На Велика Британија треба да и се даде повеќе време за договор за Брегзит - А1он
Почетна Свет Мас: На Велика Британија треба да и се даде повеќе време за договор за Брегзит
Свет

Мас: На Велика Британија треба да и се даде повеќе време за договор за Брегзит

18/03/2019 - 12:53 72 прегледи
Мас: На Велика Британија треба да и се даде повеќе време за договор за Брегзит