ДИК ќе го донесе конечниот извештај за јавниот увид во Избирачкиот список - А1он
Почетна Македонија ДИК ќе го донесе конечниот извештај за јавниот увид во Избирачкиот список
Македонија

ДИК ќе го донесе конечниот извештај за јавниот увид во Избирачкиот список

18/03/2019 - 12:45 90 прегледи
ДИК ќе го донесе конечниот извештај за јавниот увид во Избирачкиот список