Заврши откупот на тутунот од реколтата 2018, постигната просечна откупна цена од 214,24 денари за килограм - А1он
Почетна Економија Заврши откупот на тутунот од реколтата 2018, постигната просечна откупна цена од 214,24 денари за килограм
Економија

Заврши откупот на тутунот од реколтата 2018, постигната просечна откупна цена од 214,24 денари за килограм

18/03/2019 - 11:15 63 прегледи
Заврши откупот на тутунот од реколтата 2018, постигната просечна откупна цена од 214,24 денари за килограм