Вучиќ: Фашистот Обрадовиќ и тајкунот Ѓилас ниту ме плашат, ниту ќе ја освојат власта - А1он
Почетна Актуелно Вучиќ: Фашистот Обрадовиќ и тајкунот Ѓилас ниту ме плашат, ниту ќе ја освојат власта
Актуелно

Вучиќ: Фашистот Обрадовиќ и тајкунот Ѓилас ниту ме плашат, ниту ќе ја освојат власта

17/03/2019 - 12:43 2,149 прегледи
Вучиќ: Фашистот Обрадовиќ и тајкунот Ѓилас ниту ме плашат, ниту ќе ја освојат власта