(ВИДЕО) Полицијата ги исфрли од РТС, демонстрантите се собираат пред палаатата на Вучиќ - А1он
Почетна Македонија_1 (ВИДЕО) Полицијата ги исфрли од РТС, демонстрантите се собираат пред палаатата на Вучиќ
Македонија_1

(ВИДЕО) Полицијата ги исфрли од РТС, демонстрантите се собираат пред палаатата на Вучиќ

17/03/2019 - 08:17 1,170 прегледи
(ВИДЕО) Полицијата ги исфрли од РТС, демонстрантите се собираат пред палаатата на Вучиќ