Тимерманс со повик до Британците да останат во царинска унија со ЕУ - А1он
Почетна Свет Тимерманс со повик до Британците да останат во царинска унија со ЕУ
Свет

Тимерманс со повик до Британците да останат во царинска унија со ЕУ

16/03/2019 - 12:17 307 прегледи
Тимерманс со повик до Британците да останат во царинска унија со ЕУ