Рама: Владата не можат да ја урнат насилни акти, таа останува до завршување на мандатот - А1он
Почетна Регион Рама: Владата не можат да ја урнат насилни акти, таа останува до завршување на мандатот
Регион

Рама: Владата не можат да ја урнат насилни акти, таа останува до завршување на мандатот

15/03/2019 - 20:11 169 прегледи
Рама: Владата не можат да ја урнат насилни акти, таа останува до завршување на мандатот