Стотина луѓе загинаа откако циклон ги погоди Мозамбик и Малави - А1он
Почетна Свет Стотина луѓе загинаа откако циклон ги погоди Мозамбик и Малави
Свет

Стотина луѓе загинаа откако циклон ги погоди Мозамбик и Малави

15/03/2019 - 18:14 83 прегледи
Стотина луѓе загинаа откако циклон ги погоди Мозамбик и Малави