Што значат последните зборови на пилотот на боингот 737? - А1он
Почетна Свет Што значат последните зборови на пилотот на боингот 737?
Свет

Што значат последните зборови на пилотот на боингот 737?

15/03/2019 - 17:37 3,548 прегледи
Што значат последните зборови на пилотот на боингот 737?