Банките воведуваат кредитни картици со скенер за отисок од прсти - А1он
Почетна Економија Банките воведуваат кредитни картици со скенер за отисок од прсти
Економија

Банките воведуваат кредитни картици со скенер за отисок од прсти

15/03/2019 - 17:02 610 прегледи
Банките воведуваат кредитни картици со скенер за отисок од прсти