Реакции во Србија на терористичкиот напад на Нов Зеланд - А1он
Почетна Регион Реакции во Србија на терористичкиот напад на Нов Зеланд
Регион

Реакции во Србија на терористичкиот напад на Нов Зеланд

15/03/2019 - 16:37 4,234 прегледи
Реакции во Србија на терористичкиот напад на Нов Зеланд