Средба на Џафери со делегација на поткомитетот за транзиција и развој на ПС на НАТО - А1он
Почетна Македонија Средба на Џафери со делегација на поткомитетот за транзиција и развој на ПС на НАТО
Македонија

Средба на Џафери со делегација на поткомитетот за транзиција и развој на ПС на НАТО

15/03/2019 - 14:33 42 прегледи
Средба на Џафери со делегација на поткомитетот за транзиција и развој на ПС на НАТО