Системот на ЕУ против дезинформации ќе почне со работа од следната недела - А1он
Почетна Свет Системот на ЕУ против дезинформации ќе почне со работа од следната недела
Свет

Системот на ЕУ против дезинформации ќе почне со работа од следната недела

15/03/2019 - 15:04 39 прегледи
Системот на ЕУ против дезинформации ќе почне со работа од следната недела