Истражување на Галуп интернешнл: Мнозинството во светот ја претпочитаат Кина за глобален лидер пред САД - А1он
Почетна Свет Истражување на Галуп интернешнл: Мнозинството во светот ја претпочитаат Кина за глобален лидер пред САД
Свет

Истражување на Галуп интернешнл: Мнозинството во светот ја претпочитаат Кина за глобален лидер пред САД

15/03/2019 - 14:00 144 прегледи
Истражување на Галуп интернешнл: Мнозинството во светот ја претпочитаат Кина за глобален лидер пред САД