Истражувачи: Стабилизаторот на авионот кој се урна во Етиопија во чудна состојба - А1он
Почетна Свет Истражувачи: Стабилизаторот на авионот кој се урна во Етиопија во чудна состојба
Свет

Истражувачи: Стабилизаторот на авионот кој се урна во Етиопија во чудна состојба

15/03/2019 - 13:58 342 прегледи
Истражувачи: Стабилизаторот на авионот кој се урна во Етиопија во чудна состојба