Фејсбук: Проблем со серверите причина за падот на социјалните мрежи - А1он
Почетна МагазинТехнологија Фејсбук: Проблем со серверите причина за падот на социјалните мрежи
Технологија

Фејсбук: Проблем со серверите причина за падот на социјалните мрежи

15/03/2019 - 13:50 203 прегледи
Фејсбук: Проблем со серверите причина за падот на социјалните мрежи