Трговијата меѓу Русија и Кина достигна 100 милијарди долари - А1он
Почетна Економија Трговијата меѓу Русија и Кина достигна 100 милијарди долари
Економија

Трговијата меѓу Русија и Кина достигна 100 милијарди долари

15/03/2019 - 13:45 230 прегледи
Трговијата меѓу Русија и Кина достигна 100 милијарди долари