Силјановска-Давкова: Ќе се борам за воведување на соодветни мерки за чист воздух - А1он
Почетна Македонија Силјановска-Давкова: Ќе се борам за воведување на соодветни мерки за чист воздух
Македонија

Силјановска-Давкова: Ќе се борам за воведување на соодветни мерки за чист воздух

15/03/2019 - 12:45 205 прегледи
Силјановска-Давкова: Ќе се борам за воведување на соодветни мерки за чист воздух