„Комерсант“: Русија сака да привлече пет до 10 милиони нови жители од соседните земји - А1он
Почетна Свет „Комерсант“: Русија сака да привлече пет до 10 милиони нови жители од соседните земји
Свет

„Комерсант“: Русија сака да привлече пет до 10 милиони нови жители од соседните земји

15/03/2019 - 12:57 90 прегледи
„Комерсант“: Русија сака да привлече пет до 10 милиони нови жители од соседните земји