Бектеши: Влезот во НАТО ја осигура стабилноста на државата што придонесе за рекорден раст на инвестициите - А1он
Почетна Економија Бектеши: Влезот во НАТО ја осигура стабилноста на државата што придонесе за рекорден раст на инвестициите
Економија

Бектеши: Влезот во НАТО ја осигура стабилноста на државата што придонесе за рекорден раст на инвестициите

15/03/2019 - 11:42 49 прегледи
Бектеши: Влезот во НАТО ја осигура стабилноста на државата што придонесе за рекорден раст на инвестициите