Исламскиот свет го осуди нападот врз џамиите во Нов Зеланд - А1он
Почетна Свет Исламскиот свет го осуди нападот врз џамиите во Нов Зеланд
Свет

Исламскиот свет го осуди нападот врз џамиите во Нов Зеланд

15/03/2019 - 11:11 480 прегледи
Исламскиот свет го осуди нападот врз џамиите во Нов Зеланд