ВИДЕО: Најголем дел од жртвите се мигранти и бегалци - А1он
Почетна Македонија_1 ВИДЕО: Најголем дел од жртвите се мигранти и бегалци
Македонија_1

ВИДЕО: Најголем дел од жртвите се мигранти и бегалци

15/03/2019 - 10:52 26,373 прегледи
ВИДЕО: Најголем дел од жртвите се мигранти и бегалци