Папандреу: Северна Македонија може да биде еден од нашите основни сојузници во регионот - А1он
Почетна Регион Папандреу: Северна Македонија може да биде еден од нашите основни сојузници во регионот
Регион

Папандреу: Северна Македонија може да биде еден од нашите основни сојузници во регионот

15/03/2019 - 10:00 664 прегледи
Папандреу: Северна Македонија може да биде еден од нашите основни сојузници во регионот