(ВИДЕО) Отворена изложбата „100 години Требениште“: Благородна иницијатива и соработка на музеите во Скопје, Белград и Софија за претставување на исклучително вредни артефакти во нејзината целина - А1он
Почетна Култура (ВИДЕО) Отворена изложбата „100 години Требениште“: Благородна иницијатива и соработка на музеите во Скопје, Белград и Софија за претставување на исклучително вредни артефакти во нејзината целина
Култура

(ВИДЕО) Отворена изложбата „100 години Требениште“: Благородна иницијатива и соработка на музеите во Скопје, Белград и Софија за претставување на исклучително вредни артефакти во нејзината целина

15/03/2019 - 09:18 170 прегледи
(ВИДЕО) Отворена изложбата „100 години Требениште“: Благородна иницијатива и соработка на музеите во Скопје, Белград и Софија за претставување на исклучително вредни артефакти во нејзината целина