Во касата на општина Дебар на име концесии лани се слеале над 2,6 милиони денари - А1он
Почетна Економија Во касата на општина Дебар на име концесии лани се слеале над 2,6 милиони денари
Економија

Во касата на општина Дебар на име концесии лани се слеале над 2,6 милиони денари

15/03/2019 - 08:43 82 прегледи
Во касата на општина Дебар на име концесии лани се слеале над 2,6 милиони денари