„Сите сме исти” – Јанкула од Мала Преспа го донира својот трициклот на лица со попреченост - А1он
Почетна Македонија „Сите сме исти” – Јанкула од Мала Преспа го донира својот трициклот на лица со попреченост
Македонија

„Сите сме исти” – Јанкула од Мала Преспа го донира својот трициклот на лица со попреченост

15/03/2019 - 08:50 188 прегледи
„Сите сме исти” – Јанкула од Мала Преспа го донира својот трициклот на лица со попреченост