„Боинг“ ги прекинува испораките на авионите 737 Макс - А1он
Почетна Свет „Боинг“ ги прекинува испораките на авионите 737 Макс
Свет

„Боинг“ ги прекинува испораките на авионите 737 Макс

15/03/2019 - 08:19 106 прегледи
„Боинг“ ги прекинува испораките на авионите 737 Макс