Бројот на баратели на азил во ЕУ намален на ниво од пред 2015 година - А1он
Почетна Свет Бројот на баратели на азил во ЕУ намален на ниво од пред 2015 година
Свет

Бројот на баратели на азил во ЕУ намален на ниво од пред 2015 година

15/03/2019 - 08:14 31 прегледи
Бројот на баратели на азил во ЕУ намален на ниво од пред 2015 година