Младите од цел свет ќе ги напуштат училниците за да протестираат против климатските промени - А1он
Почетна Свет Младите од цел свет ќе ги напуштат училниците за да протестираат против климатските промени
Свет

Младите од цел свет ќе ги напуштат училниците за да протестираат против климатските промени

15/03/2019 - 08:07 43 прегледи
Младите од цел свет ќе ги напуштат училниците за да протестираат против климатските промени