ВИДЕО: 40 загинати во напад во две џамии на Нов Зеланд - А1он
Почетна Македонија_1 ВИДЕО: 40 загинати во напад во две џамии на Нов Зеланд
Македонија_1

ВИДЕО: 40 загинати во напад во две џамии на Нов Зеланд

15/03/2019 - 08:03 6,551 прегледи
ВИДЕО: 40 загинати во напад во две џамии на Нов Зеланд