(ВИДЕО) Пендаровски: Мој концепт е НАТО, а на другата страна оспорување на Преспанскиот договор - А1он
Почетна Актуелно (ВИДЕО) Пендаровски: Мој концепт е НАТО, а на другата страна оспорување на Преспанскиот договор
Актуелно

(ВИДЕО) Пендаровски: Мој концепт е НАТО, а на другата страна оспорување на Преспанскиот договор

14/03/2019 - 16:40 762 прегледи
(ВИДЕО) Пендаровски: Мој концепт е НАТО, а на другата страна оспорување на Преспанскиот договор