Дваесет и шест спортисти од земјава учествуваат на Специјалната олимпијада во Абу Даби - А1он
Почетна Спорт Дваесет и шест спортисти од земјава учествуваат на Специјалната олимпијада во Абу Даби
Спорт

Дваесет и шест спортисти од земјава учествуваат на Специјалната олимпијада во Абу Даби

14/03/2019 - 15:07 56 прегледи
Дваесет и шест спортисти од земјава учествуваат на Специјалната олимпијада во Абу Даби