(ВИДЕО) Бабовски: Исплатени 5,5 милиони евра за субвенции за одржување на овошни насади - А1он
Почетна Економија (ВИДЕО) Бабовски: Исплатени 5,5 милиони евра за субвенции за одржување на овошни насади
Економија

(ВИДЕО) Бабовски: Исплатени 5,5 милиони евра за субвенции за одржување на овошни насади

14/03/2019 - 14:44 225 прегледи
(ВИДЕО) Бабовски: Исплатени 5,5 милиони евра за субвенции за одржување на овошни насади