Димитров: Членството во НАТО носи стабилност и инвестиции, а патот кон ЕУ е пострмен и подолг - А1он
Почетна Македонија Димитров: Членството во НАТО носи стабилност и инвестиции, а патот кон ЕУ е пострмен и подолг
Македонија

Димитров: Членството во НАТО носи стабилност и инвестиции, а патот кон ЕУ е пострмен и подолг

14/03/2019 - 14:10 59 прегледи
Димитров: Членството во НАТО носи стабилност и инвестиции, а патот кон ЕУ е пострмен и подолг