Литванија осма членка на НАТО што го ратификува Протоколот за прием на Северна Македонија - А1он
Почетна Актуелно Литванија осма членка на НАТО што го ратификува Протоколот за прием на Северна Македонија
Актуелно

Литванија осма членка на НАТО што го ратификува Протоколот за прием на Северна Македонија

14/03/2019 - 14:04 233 прегледи
Литванија осма членка на НАТО што го ратификува Протоколот за прием на Северна Македонија