Османи: Само фер, слободни и веродостојни избори ќе ја потврдат институционалната и демократска зрелост на земјата - А1он
Почетна Македонија Османи: Само фер, слободни и веродостојни избори ќе ја потврдат институционалната и демократска зрелост на земјата
Македонија

Османи: Само фер, слободни и веродостојни избори ќе ја потврдат институционалната и демократска зрелост на земјата

14/03/2019 - 13:32 38 прегледи
Османи: Само фер, слободни и веродостојни избори ќе ја потврдат институционалната и демократска зрелост на земјата