Разговори меѓу Индија и Пакистан со цел намалување на тензиите - А1он
Почетна Свет Разговори меѓу Индија и Пакистан со цел намалување на тензиите
Свет

Разговори меѓу Индија и Пакистан со цел намалување на тензиите

14/03/2019 - 12:36 31 прегледи
Разговори меѓу Индија и Пакистан со цел намалување на тензиите