Алтмаер: ЕУ да разговара за потенцијално одложување на Брегзит - А1он
Почетна Свет Алтмаер: ЕУ да разговара за потенцијално одложување на Брегзит
Свет

Алтмаер: ЕУ да разговара за потенцијално одложување на Брегзит

14/03/2019 - 10:36 44 прегледи
Алтмаер: ЕУ да разговара за потенцијално одложување на Брегзит