СДСМ: Зголемено индустриско производство од 12%, рекордни странски инвестиции, поголеми плати и раст на БДП - А1он
Почетна Економија СДСМ: Зголемено индустриско производство од 12%, рекордни странски инвестиции, поголеми плати и раст на БДП
Економија

СДСМ: Зголемено индустриско производство од 12%, рекордни странски инвестиции, поголеми плати и раст на БДП

14/03/2019 - 09:31 69 прегледи
СДСМ: Зголемено индустриско производство од 12%, рекордни странски инвестиции, поголеми плати и раст на БДП