Дводневен форум за прекугранична соработка меѓу Северна Македонија и Косово - А1он
Почетна Македонија Дводневен форум за прекугранична соработка меѓу Северна Македонија и Косово
Македонија

Дводневен форум за прекугранична соработка меѓу Северна Македонија и Косово

14/03/2019 - 08:32 65 прегледи
Дводневен форум за прекугранична соработка меѓу Северна Македонија и Косово