Владата и Комората на медијатори ќе потпишат меморандум за соработка - А1он
Почетна Македонија Владата и Комората на медијатори ќе потпишат меморандум за соработка
Македонија

Владата и Комората на медијатори ќе потпишат меморандум за соработка

14/03/2019 - 08:28 68 прегледи
Владата и Комората на медијатори ќе потпишат меморандум за соработка