Литванија денеска ќе го ратификуваат Протоколот за НАТО - А1он
Почетна Актуелно Литванија денеска ќе го ратификуваат Протоколот за НАТО
Актуелно

Литванија денеска ќе го ратификуваат Протоколот за НАТО

14/03/2019 - 08:11 151 прегледи
Литванија денеска ќе го ратификуваат Протоколот за НАТО