Гувернерот на Калифорнија прогласи мораториум на смртната казна во државата - А1он
Почетна Свет Гувернерот на Калифорнија прогласи мораториум на смртната казна во државата
Свет

Гувернерот на Калифорнија прогласи мораториум на смртната казна во државата

13/03/2019 - 17:51 40 прегледи
Гувернерот на Калифорнија прогласи мораториум на смртната казна во државата