Црквите и верските заедници со заеднички став против Предлог-законот за прекинување на бременоста - А1он
Почетна Македонија Црквите и верските заедници со заеднички став против Предлог-законот за прекинување на бременоста
Македонија

Црквите и верските заедници со заеднички став против Предлог-законот за прекинување на бременоста

13/03/2019 - 13:36 4,266 прегледи
Црквите и верските заедници со заеднички став против Предлог-законот за прекинување на бременоста