Турција преговара со САД и Русија за офанзива во Сирија - А1он
Почетна Регион Турција преговара со САД и Русија за офанзива во Сирија
Регион

Турција преговара со САД и Русија за офанзива во Сирија

13/03/2019 - 13:07 124 прегледи
Турција преговара со САД и Русија за офанзива во Сирија