„Фолксваген“ со раст на профитот во 2018 и покрај аферата „дизелгејт“ - А1он
Почетна Економија „Фолксваген“ со раст на профитот во 2018 и покрај аферата „дизелгејт“
Економија

„Фолксваген“ со раст на профитот во 2018 и покрај аферата „дизелгејт“

13/03/2019 - 13:01 46 прегледи
„Фолксваген“ со раст на профитот во 2018 и покрај аферата „дизелгејт“