Австриската армија е во криза, тврди началникот на ГШ Роберт Григер - А1он
Почетна Свет Австриската армија е во криза, тврди началникот на ГШ Роберт Григер
Свет

Австриската армија е во криза, тврди началникот на ГШ Роберт Григер

13/03/2019 - 13:01 82 прегледи
Австриската армија е во криза, тврди началникот на ГШ Роберт Григер