Владата очекува да бидат запазени роковите за реформските закони, што не добија потпис од Иванов - А1он
Почетна Македонија Владата очекува да бидат запазени роковите за реформските закони, што не добија потпис од Иванов
Македонија

Владата очекува да бидат запазени роковите за реформските закони, што не добија потпис од Иванов

13/03/2019 - 12:25 367 прегледи
Владата очекува да бидат запазени роковите за реформските закони, што не добија потпис од Иванов